skandidesign.fi on suomalainen  verkkokauppa vintagen, retron, antiikin, keräilyn, kierrätyksen ym. ystäville. Tuotteet ovat käytettyjä eri ikäisiä ja kuntoisia, tuotteiden kunto selviää tuotteen esittelytekstistä ja kuvista.

Käytetyissä tuotteissa sovelletaan marginaaliverotusta: 79 a §.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme ensisijaisesti sähköpostitse. Ota yhteys, jos sinulla kysyttävää.

SÄHKÖPOSTI

Lähetä viesti osoitteella myynti@skandidesign.fi

+358 45 1569 226


MAKSAMINEN

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finland Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, jaJousto.

Noutaessasi tilauksen suoraan meiltä, voit maksaa käteisellä tai MobilePay:n kautta.


TOIMITUSKULUT

Paketeissa toimitusikulut ovat 6,90 -7,90 euroa (isommat tuotteet, kuten huonekalut 10,00 - 60,00 euroa). Toimituskulut näet kassalla ennen maksua. Paketit saat helposti ja edullisesti perille Matkahuollon Lähellä-pakettina, tai Matkahuollon kotijakeluna.

Kuljetamme tilaukset haluttaessa kotiin Etelä-Suomen alueella 35,00 eurolla (Turku-Tampere-Lahti - Helsinki alueen sisällä). 


TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

Paketoimme ja lähetämme tilaukset 1-3 päivän arkipäivän sisällä.

Pakettisi toimitetaan Matkahuollon pakettipisteisiin (K-kaupat, Matkahuolto, R-kioski, voit valita haluamasi noutopaikan). Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Myös kotiinkuljetus mahdollista Etelä-Suomen alueella edullisesti. 

Mikäli toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tuotteissamme on etämyyntilainsäädännön mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautuksen tapauksissa ota aina ensin yhteys myynti@skandidesign.fi

Palautuksesta aiheutuneet kulut ovat asiakkaan vastuulla.

skandidesign.fi
Kokkilantie 795-3, 25230 Angelniemi

+358 45 1569 226

1543602-6