skandidesign.fi on suomalainen  verkkokauppa vintagen, retron, antiikin, keräilyn, kierrätyksen ym. ystäville. 

Tuotteet ovat käytettyjä eri ikäisiä ja kuntoisia, tuotteiden kunto selviää tuotteen esittelytekstistä ja kuvista.

Käytettyjen tavaroiden hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa (AVL 79 a §), uudet tavarat tai verollisena ostetut käytetyt tavarat sisältävät arvonlisäveron 24%.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelemme ensisijaisesti sähköpostitse. Ota yhteys, jos sinulla kysyttävää.

SÄHKÖPOSTI

Lähetä viesti osoitteella myynti@skandidesign.fi

+358 45 1569 226


MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Noutaessasi tilauksen suoraan meiltä, voit maksaa käteisellä tai MobilePay:n kautta.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita tarjoavat Collector Bank (Walley) ja Jousto.

Collector Bankin lasku- ja osamaksuratkaisun uusi nimi on Walley. Maksutavan toimittaja on aiempaan tapaan Collector Bank. Ohessa ohjeita verkkokauppasi asiakkaalle Walley lasku/osamaksuun liittyen.

Walley Lasku/Osamaksu palvelukuvaus

Walley (luotonantajana toimii Collector Bank) tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla verkkokaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Walley Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka ilman alarajaa. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla.

Walleyn/Collector Bankin hyväksyttyä luottohakemuksesi sinun ei tarvitse maksaa mitään ostosummasta saman kuukauden aikana. Walley lähettää laskun sähköpostitse aina tilausta seuraavana pankkipäivänä ja laskulla on koroton 45 päivän maksuaika. Laskuun lisätään laskutusmaksu 3,80 euroa, mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

Saatuasi laskun voit valita, maksatko laskussa mainitun kokonaissumman kerralla vai enintään 36 kuukauden osamaksuerissä (kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa) solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Jotta voit maksaa laskun osamaksuerissä, sinun tulee maksaa laskussa mainittu vähimmäissumma tai sitä suurempi osuus kokonaissummasta sekä allekirjoittaa luottosopimus My Walley sivuilla laskun eräpäivään mennessä. Mikäli tarvitset apua allekirjoituksen kanssa, olethan yhteydessä Walleyn asiakaspalveluun.

Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakimuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla My Walley -portaalissa.


TOIMITUSKULUT

Paketeissa toimituskulut ovat 7,90 -10,00 euroa, isommat tuotteet, kuten huonekalut 10,00 - 100,00 euroa. Toimituskulut näet kassalla ennen maksua. Paketit saat helposti ja edullisesti perille Matkahuollon Lähellä-pakettina, tai Matkahuollon kotijakeluna.

Kuljetamme tilaukset haluttaessa kotiin Etelä-Suomen alueella 35,00 eurolla (Turku-Tampere-Lahti - Helsinki alueen sisällä). 


TUOTTEIDEN TOIMITTAMINEN

Paketoimme ja lähetämme tilaukset 1-3 päivän arkipäivän sisällä.

Pakettisi toimitetaan Matkahuollon pakettipisteisiin (K-kaupat, Matkahuolto, R-kioski, voit valita haluamasi noutopaikan). Saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Myös kotiinkuljetus mahdollista Etelä-Suomen alueella edullisesti, toimitusaika sovitaan asiakkaan kanssa tilauksen jälkeen. 

Mikäli toimituksessa ilmenee ongelmia, otamme yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tuotteissamme on etämyyntilainsäädännön mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautuksen tapauksissa ota aina ensin yhteys myynti@skandidesign.fi

Palautuksesta aiheutuneet kulut ovat asiakkaan vastuulla. Lähetyskuluja ei korvata.

skandidesign.fi
Kokkilantie 795-3, 25230 Angelniemi

+358 45 1569 226

1543602-6